Wednesday, November 16, 2011

Leave Out All The Rest

I dreamed I was missing, You were so scared, But no one would listen, Cause no one else cared .. After my dreaming, I woke with this fear, What am I leaving, When I'm done here, So if you're asking me, I want you to know .. When my time comes, Forget the wrong that I've done, Help me leave behind some, Reasons to be missed .. And don't resent me, And when you're feeling empty, Keep me in your memory .. Leave out all the rest .. Don't be afraid, I've taken my beating, I've shed but I made .. I'm strong on the surface, Not all the way through, I've never been perfect, But neither have you .. Forgetting, All the hurt inside, You've learned to hide so well .. Pretending, Someone else can come and save me from myself, I can't be who you are ..

Sunday, October 30, 2011

Terima kasih

Harini nak cakap terima kasih je kat semua yang sudi follow . kihkih . tak sangka lak ada orang nak follow blog simple cmni . wuwu . teharu . thanks . :) *rase cm gedik lak wat entry cmni . =='

Tuesday, October 18, 2011

Someone Like you :')

I heard, That you're settled down, That you found a girl, And you're married now, I heard, That your dreams came true, Guess she gave you things, I didn't give to you .. Old friend, Why are you so shy, It ain't like you to hold back, Or hide from the light .. I hate to turn up out of the blue, Uninvited, But I couldn't stay away, I couldn't fight it, I'd hoped you'd see my face, And that you'd be reminded, That for me, It isn't over .. Never mind I'll find, Someone like you, I wish nothing but the, best for you, Too.. Don't forget me, I beg, I remember you said, Sometimes it lasts in love, But sometimes it hurts instead, Sometimes it lasts in love, But sometimes it hurts instead .. You'd know, How the time flies, Only yesterday, Was the time of our lives, We were born and raised, In a summer haze, Bound by the surprise, Of our glory days .. Nothing compares, No worries, or cares, Regrets and mistakes, They're memories made, Who would have known.. How..Bittersweet This would taste ..

Thursday, October 13, 2011

Trade my life for something new

Assalamualaikum .. lama sungguh tak update blog .. Alhamdulillah sekarang keadaan semakin baik .. tak sangka lak sikap rajin tu ade dalam diri Norazmira .. sekarang dah macam makin fokus dan hidup macam dah ada matlamat .. tak sangka dgn sikit pengalaman yg pedih ni dapat belajar macam-macam benda baru dalam hidup ni ..

Aku sekarang dah jadi manusia yang tak stick dpn lappy mcm aku dulu-dulu .. suka buang-buang masa dgn chat , tgk facebook .. sekarang ni facebook pun aku dah xde .. sekarang layan blog dgn buku .. membaca merupakan hobi aku dari dulu .. tapi sekarang ni lebih pada membaca untuk mencari sesuatu .. sesuatu yg aku dah lama kehilangan .. sesuatu yang aku xpernah kenal .. sesuatu yang memberi makna dalam hidup ..

Aku sekarang ni lebih banyak menghabiskan masa dengan kawan-kawan .. lebih banyak mengadu,bermanja dan merindui kat mak,abang,dan 2 kawan baik aku,Syazwani dan Sakinah .. Diorang ni memanglah sesuai dgn maksud nama diorang,keharumanku dan ketenangan .. Alhamdulillah dikurniakan sahabat yg byk memberi kekuatan dan kesedaran pada aku ..

Cinta .. tu memang menyakitkan .. n soal hati,memang susah nak rawat .. tapi dgn sikit pengalaman ni lah aku lebih kenal diri aku .. aku boleh nampak kat mana kurangnye aku .. aku boleh baiki kekurangan diri aku .. dan aku lebih menerima diri aku seadanya .. starting that day, aku berjanji dgn diri aku sendiri,lepas ni aku dh xnak lagi terjebak dgn cinta remaja yg menyesakkan jiwa .. lebih baik aku pelihara dan simpan untuk si suami . >,< buat diri rasa xsabar-sabar nak kahwin .. hihi .

Bukan mudah untuk bangkit dari kekecewaan,bukan mudah nak meraih ketengan hati,bukan mudah nak berfikiran kehadapan,dan bukan mudah nak meneruskan hidup dan senyuman tapi dalam keadaan hati terluka .. tapi dengan 1 kepercayaan yg disandarkan kepada Allah,percaya yang Allah sentiasa kurniakan keampunan dan kasih sayangNya yg melimpah ruah,diri yang lemah menjadi kuat,luka yg terdalam menjadi sembuh,hati yang remuk menjadi kental .. walau memakan masa,pecayalah keadaan akan berubah selagi kita masih percaya dan berusaha tanpa pedulikan fikiran-fikiran dan bisikan-bisikan yang meresahkan ..

Masa lalu sudah berlalu , harini ni lebih penting daripada memikirkan masa yang lalu .. fikir dan belajar lah dari kesilapan yang lalu,tapi jangan hidup dan terhenti dalam kenangan .. sesungguhNya bisikan untuk kembali ke masa lalu hanyalah bisikan yg memudaratkan .. dan terima sajalah takdir yang telah ditentukan .. percaya(beriman) dgn Qada' dan Qadar tu rukun iman yg keenam kan ?

Semoga Alah permudahkan urusanku,terima taubatku,dan kurniakan aku pemimpin yg baik untuk duniaku dan akhiratku ..


Thursday, September 8, 2011


Kalau pun aku buat salah, should i be punished like this ? patut ke dia buat aku macam ni .. :( selalu sangat rasa bersalah , rasa tak berguna langsung pada dia , n selalu salah kan diri sendiri .. memang dah give up, tapi i just cant be without him .. 

Sunday, September 4, 2011

It's time....

Let's just stop,drop everything,(forget each other's names) forget each other's names,And just walk away..Turn around and head in different directions,Like we never, it's like we never knew each other at all.We said what we feel, then we stop ourselves,And just walk away.Never looking back,Loving every second of it,we just walk away.This is probably the best,not to mention the worst idea,that I have ever had..Ignoring what we've felt,Overlooking what we've done,No awkward silences, no hiding any truths.Ignoring what we've felt,Overlooking what we've done,What do you say?Answer me!All egos aside, what do you say?All egos aside, what do you say?

I'll always have you

No matter what you say about love.I keep coming back for more.Keep my hand in the fire, sooner or later.I get what I'm asking for..No matter what you say about life.I learn every time I bleed.The truth is a stranger, soul is in danger.I gotta let my spirit be free..To admit that I'm wrong.And then change my mind.Sorry but I have to move on.And leave you behind..I can't waste time so give it a moment.I realize nothing's broken.No need to worry about everything I've done.Live every second like it was my last one..Don't look back, got a new direction.I loved you once, needed protection.You're still a part of everything I do.You're on my heart just like a tattoo..Sick of playing all of these games.It's not about taking sides.When I looked in the mirror didn't deliver.It hurt enough to think that i could stop..If I live every moment.Won't change any moment.There's still a part of me in you..I will never regret you.Still the memory of you.Marks everything I do....